Smart traffic light system using fuzzy logic - 265342 Rajamannan Sabasivam; Camallil Omar; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008