Image transfer in wireless sensor network - Nurulashikin Satiman; Norsheila Fisal, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008