Diurnal terrestrial rain attenuation - 267218 Nurulazlina Ramli; Jafri Din; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008