Block oriented gui based programming software - Nor Aziah Mohd. Azubir; Mohd. Shukri Zainal Abidin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008