Development of remote control system for prawn-pond motor - 267083 Mohd. Fariq Mohd. Fauzi; Hussein Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008