Operational amplifier macromodel using matlab - 268123 Mohammad Hakim Zakaria; Abu Khari A'ain, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008