Distributed PIC in control area network (CAN) - 268295 Mohd. Nur Md. Salleh; Muhammad Nasir Ibrahim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008