Modeling and simulation of grid connected PV/wind hybrid generation system in Malaysia - 268376 Mohd. Faiz Mat Zain; Makbul Anwari; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008