Navigation of radio controlled car using image processing - 268934 Mohammad Fadzly Saidin; Kamal Khalil; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan(Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008