Voltage sag analysis using stochastic method to determine area of vulnerability - Mohd. Nazam Mohd. Nasir, 1985-; Zaniah Muda; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik(Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia,2008