Reformasi pendidikan dan hubungannya dengan stres di kalangan guru-guru di empat buah sekolah menengah daerah Johor Bahru - 271716 Aishah Tamby Omar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Thesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005