RFID application in the library system - Mohd. Salman Mohd. Sabri, 1985-; Abdul Hamid Ahmad; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008