Standalone TMS320VC33 microprocessor system development of prototype DSP processor - Lukman Hakim Adnan, 1982-; Sheikh Hussain Shaikh Salleh, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik(Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia,2008