Kesan bukaan berbentuk segi empat di dinding tengah saluran segi empat berkembar terhadap aliran - 272986 Nurhidayah Adnan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Thesis (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Fakulti Kejuruteraan Awam, Universiti Teknologi Malaysia, 2008