Penyelesaian persamaan keadaan dalam domain masa menggunakan perisian Matlab - 371909 Noorliza Nasikin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003