Velocity measurement using cross - correlation technique - 275115 Muhammad Azrulnizam Azme; Sallehuddin Ibrahim; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kawalan dan Instrumentasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008