Car security system using RFID - 273914 Mohd. Faiz Nordin; Camallil Omar; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008