Ultrasonic fuel tank level measuring system - 273325 Mohamed Saufi Zainal Abidin; Harun Ismail, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008