The performance of induction motor drive using matlab/simulink - Mohd. Mukhlis Zulkipli, 1984-; Mohd. Zaki Daud; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008