The feasibility of a quasi-one-dimensional (QDI) nanowire transistor - 273686 Lau, Hui Houg; Vijay K. Arora, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia,2008