Wireless electroencephalogram scanning system - 275693 Anuar Azami Osman; Rashdi Shah Ahmad, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008