Development of student information system - 275669 Che Wan Mohd. Faizal Che Wan Mohd. Zalani; Ahmad Darus; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008