Rekaan litar multiplier /divider dengan menggunakan VHDLMG - 373485 Faizul Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2003)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2003