Thyristor -controlled series compensator for power flow control - Mohd. Nabil Muhtazaruddin, 1985-; Mohd. Wazir Mustafa; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008