Buck converter with closed-loop voltage -mode control - Abdul Kadir Zakaria; Awang Jusoh; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008