Setting and coordination of overcurrent relay in distribution system - 397285 Abdul Hadi Ismail; Faridah Hussin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik - Kuasa)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008