Image compression using discrete wavelet transform - 375663 Mohd. Akmal Ab. Wahab; Ab. Rahim Ab. Rahman; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004