Feedback temperature control and tuning strategies for rotary kiln process - Leong, Wai Kit, 1986-; Kamarul Asri Ibrahim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Tenaga Diperbaharui (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009