Optimization mixture fertilizer formulation - Afzan Hudzori, 1987-; Haslenda Hashim, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Tenaga Diperbaharui (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009