Synthesis and characterization of sulfur function alized silica xerogel for mercury removal in aqueous phase - Siti Hanafisah Umanah, 1987-; Hanapi Mat, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Petroleum dan Tenaga Diperbaharui (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteran (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia,2009