Penilaian terhadap pematuhan sistem rawatan air kumbahan (effluen dan tahap kecekapan sistem kumbahan) di Lapangan Terbang Antarabangsa (KLIA), Sepang - 280349 Mohammad Noor Muharrim Yomin; Johan Sohaili, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009