Pervaporation of isopropanol-water using chitosan - nay zeolite composite membrane - 491033 Dino Kana; Mohd. Ghazali Mohd. Nawawi, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009