Removal of methylene blue in aqueous solution by natural clay - Faezah Abu Bakar, 1987-, author; Aishah Abd. Jalil; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (Johor Bahru, Johor : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia,2009