Effect of coolant temperature on the efficiency of progressive freeze concentration on industrial textile wastewater - 281170 Nor Mariana Ibrahim; Mohd. Ariffin Abu Hassan, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009