Production of biodiesel from jatropha oil using anion exchange resin - 281403 Nur Muhammad Thulkarunai; El-Sayed Nasef, Mohamed Mahmoud; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009