Drying characteristics of ginger under microwave vacuum treatment - 491120 Rahmah Zalani; Mohd. Rozainee Taib, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009