Investigation of stagnation temperature of a solar parabolic concentrator - 491062 Mohd. Kamal Othman; Anwar Johari; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009