A web-based e-learning system using semantic web framework - Joei, Ong Suk Mei, 1971-; Naomie Salim; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009