Flexible manufacturing cell simulation Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat Universiti Teknologi Malaysia Kuala Lumpur - 233395 Kamarul Ariffin Abdul Basit (Sekudai : UTM, 1995)
Kertas projek (Sarjana Muda Sains Komputer) - Universiti Teknologi malaysia, 1995