Ultrasound device tester - Murni Norestri Mohd. Nordin, 1985-; Mohd. Zaidi Abd. Rozan; Ahamad Zaidi Bahari; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Keusahawanan Teknologi Maklumat)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009