Penyenggaraan sistem pencegahan kebakaran di hospital - 331486 Mohd. Hafiz Mohd. Sapawi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2009)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009