Aplikasi teknik storan dan capaian maklumat : pendekatan pengkatalogan dan pengkelasan secara automatik bagi pengurusan maklumat pusat sumber - Mohd. Sahizan Othman; International Symposium on Information Technology (2003 : Kuala Lumpur) (Bangi : Universiti Kebangsaan Malaysia, 2003)
57