Pengesah denyutan nadi melalui jari dan cuping telinga - 382338 Nabeelah Othman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Elektrik Elektronik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004