Synthesis and characterization of resin from empty palm fruit bunches - 289245 Maslinda Supandi; Nor Aishah Saidina Amin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Kejuruteraan Sumber Asli (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009