Multiple classifier for on-line signature verification system - Amjad Ali Esmaiel, 1984-; Siti Mariyam Shamsuddin, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009