Faedah bersaing bolehtanggung (FDBT) bagi perunding projek/pengurusan projek - 189980 Arif Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998