Artificial neural network learning enhancement using artificial fish swarm algorithm - Tan, Swee Quo, 1985-; Siti Mariyam Shamsuddin, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009