Patient information sharing system using centralised database - 291816 Cheah, Zhi Hao; Wan Mohd. Nasir Wan Kadir; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009