Knowledge sharing portal for international postgraduate students in UTM - Nadhmi Abduljalil Gazem Al-Qubati, 1981-; Wardah Zainal Abidin, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2009)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pengurusan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2009