Kajian terhadap hak pekerja asing di tapak bina mengikut undang-undang - 361546 Yusmady Md. Junus (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001